HTML

travian bot

A travian internetes játék firefox kiegészítésének használatához nyújt segítséget

Friss topikok

Archívum

A bottal akár komplett falukat is felépíthetünk, de azért éredmes folyamatosan figyelemmel kísárni az eseményeket.

  • A bot első indítása és a nép beállítása utánaz Építési szabályok panelen vagyunk (ha esetleg nem, akkor a megfelelő füllel váltsunk át ide). Válasszuk ki először a Falvak: listából a megfelelő falut, amelyikben az építéseket be akarjuk állítani. Jelöljök be mindenképpen a Építkezés aktív négyzetet, célszerű az Épületek szintjének figyelembevétele bejelőlése is.
  • Várjunk egy kicsit, néha kattintgassunk a fülek között, egy idő után a bot betölti a farmok és épületek pillanatnyi állapotát. A sorok ilyenkor rózsaszínűek, hiszen még nem állítottunk be építést. Kezdetben csak a bányák és azok a sorok szerepelnek a panelen, ahol már szerepel valamilyen épület.
  • Építési szabály módosítása:
    Dupla kattintás egy sorra, megjelenik a módosítás ablak.A Szabály típusa lehet nyersanyagtól vagy prioritástól függő. De bontani is lehet, ez nagy előny, mert végigbontja az épületet.
    Épület száma: az összes ferm és építési hely meg van számozva. Az állapotsoron (böngésző aljaán) nézhetjük meg a számot, ha egy farmra vagy egy épülretre megyünk.
    Épület neve: listából lehet választani, nyilván farm helyére nem építhető épület.
    Szint: a pillanatnyi szint, automatikusan betöltődik létező farmnál vagy épületnél.
    Célszint: ekkorára akarjuk építeni a farmot, vagy épületet.
    Prioritás: megadhatjuk, hogy meghatározott épületek gyorsabban épüljenek fel, ha először, akkor ide 1-es számot, ha második menetben, akkor ide 2-es számot (és így tovább) írunk. A mező üresen is maradhat.
    OK: ha jók a beállítások, akkor ezzel fejezzük be a szabály módosítását.
  • Új építési szabály (új sor): akkor van rá szükség, ha még nem létező épület építését akarjuk megkezdeni. Új sort (szabályt) legyegyszerűbben az Ins billentyűvel tudunk bevinni, ez mindig legalulra kerül. Ilyenkor ahhoz, hogy lássuk gördítenünk kell lefelé. Ugyanúgy kell eljárnunk, mint a módosításnál, de az épület helyének a számát meg kell néznünk a büngésző alján, a baloldalon.

Ettől kezdve megy az építés mindaddig, amig a bot működik. Rómainál duplán épít, de a travian + figyelembe vétele nem megy neki, azt kézzel kell beütni. Meg nyilván az aranyklubot sem kezeli.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://travianbot.blog.hu/api/trackback/id/tr651756766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása