HTML

travian bot

A travian internetes játék firefox kiegészítésének használatához nyújt segítséget

Friss topikok

Archívum

A travian bot firefox kiegészítő alkalmazás, ennek a böngészőnek, vagy a vele kompatibilis flock böngészőnek futnia kell a telepítés során.
A telepítés menete:

  • Indítsuk el a firefox böngészőt (mindegy, hogy milyen platformon, windows, linux, MAC), és keressünk rá erre: travian bot

  •  Nekem ezt adta: https://addons.mozilla.org/hu/firefox/addon/6102 de ez verziótól függően változhat.
     
  •  Jelöljük be a telepítést engedélyező négyzetet, majd + Add to Firefox. A bot program beépül a böngészőnkbe, amit utána újra kell indítanunk.

     


  • Keressük meg a böngészőben a bot kiegészítőt: Eszközök > Travian Bot és innen indítsuk el a Beállítások... parancsot! Gépeljük be annak a szervernek az URL-jét, amin játszunk  (az elérhetőségi linket), majd válasszunk verziót, 3.5.1. Már 3.6-os az új verzió, de a 3.5.1-el is megy a bot. Hozzáad, a bejegyzés fölkerül a fölső ablakba. Adjunk meg egy wav formátumű hangot a támadás riasztáshoz, amit a .... gombra kattintva tudunk megkeresni.Én linuxot használok, windowsban más az elérési út. OK és végeztünk, a  beállítással.
     
     
  • A program indításához legyünk bejelentkezve a firefox vagy flock böngészővel a travian accunkba, a böngészőben Eszközök > Travian Bot > Indítás és elindul a bot program:

 

Tekintsük át a kezelőfelületet!

  • Menü: a fölső sorban helyezkedik el. A Fájl menüben a beállításokat importálhatunk, vagy exportálhatunk, illetve a beállításokat törölhetjük. Az adatok exportálásakor xml kiterjesztést adjunk az állománynak, pl. dataexport.xml
  • Botok: egyszerre több account is botolható elvileg, ha nem ugyanazon a szerveren vannak. A gyakorlatban nálam ez nem működött megfelelően, ne használjuk. Egy account, egy bot. Viszont ha egy gépen futtatunk egy firefox böngészőt bottal és egy flock böngészőt bottal, akkor két accot is botolhatunk biztonságosan egyszerre.
  • Nemzet: mikor először indítjuk a botunkat, akkor rögtön állítsuk be, hogy milyen néppel vagyunk. A képen római van beállítva.
  • Start/Stop: ezzel lehet menet közben a botot leállítani, ha például mi akarunk valamilyen műveletet végezni. Így nem ugrál a bot a falvak között, és nem zavarja a műveletünket. Utána vissza kell kapcsolni, ha azt akarjuk, hogy tovább működjön.
  • Beállítások mentése: minden változtatás után kell menteni a beállításokat, mert ha nem mentünk, akkor a következő bekapcsoláskor kezdhetjük előlről beállítani.
  • Fülek: ezekkel lehet a különböző beállítási panelek között váltani. Ilyen fülek vannak: Építkezési szabályok, Nyersanyagküldés, Katonagyártás, Katonaküldés, Auto-katonaküldési szabályok, Egyéb, Várakozási szabályok, Jelentések, Napló, Útmutató, Falu.

 

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://travianbot.blog.hu/api/trackback/id/tr401736427

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

totoblog 2010.02.14. 18:10:48

Istenkirály leírás. Gratulálok.

hansola 2011.02.22. 15:35:12

Nagyon jó lenne de már törölték a mozilla kiegészítők közül.
Valaki tud egyéb elérhető letöltési helyet ?

Ret 2011.04.16. 15:36:39

Nagyon jó lenne de már törölték a mozilla kiegészítők közül.
Valaki tud egyéb elérhető letöltési helyet ?

Mit toom én 2011.06.14. 20:50:46

Hello. Nekem valamiért nem akar építeni magától :S Gondoltam azt is h kell neki talán vagy 1-2 perc mire épít de nem... Ez tudja valaki h miért lenne?

MesterAttila 2013.02.03. 22:29:44

Az a problémám vele, hogy nem látja a falukat, mitől lehet?
süti beállítások módosítása