HTML

travian bot

A travian internetes játék firefox kiegészítésének használatához nyújt segítséget

Friss topikok

Archívum

A travian bot a firefox böngészőhöz készített kiegészítő, amelyet ingyenesen használhatunk. Jól működik a flock böngészővel is, amelyik teljesen firefox kompatibilis. A program segítséget nyújt a travian játékhoz az következőkben:

  1. Automatikus építés: beprogramozhatjuk a termelők és épületeket szintjének emelését, akár egy teljes falut is fölépíthetünk automatikusan. Az építés figyelése folyamatos, akkor folytatódik, ha rendelkezésre áll a megfelelő mennyiségű nyersanyag. Az építési sorrendet is előre meghatározhatjuk. Beállíthatjuk, hogy az éppen rendelkezésre álló nyersanyag mekkora hányadát akarjuk építésre használni.
  2. Nyersanyag küldés: automatikusan küldhetünk nyersanyagot egyik faluból a másikba, ezzel is elősegítve az automatikus építést. Nagyon hasznos, hogy a búzaküldés is egyszerűen megoldható így. A küldendő mennyiségénél a célfalu raktárának szabad kapacitását is figyelembe veszi a program.
  3. Katonagyártás: a nyersanyag tetszőleges részéből katonákat gyárthatunk automatikusan. A program figyeli a nyersanyagok mennyiségét, és optimalizálja a különböző egységek gyártási sorrendjét.
  4. Katonaküldés: kiküldi az egységeket a megadott időben, vagy időközönként a célfaluba vagy oázisba. Hazsnálható farmolásra, ekkor beállítható, hogy bizonyos veszteségnél ne küldje többször az egységeket. Használható védők küldésére, támogatásba. Van auto katonaküldés funkció is, ez automatikusan betölti egy 7x7-ben a lehetséges farmok koordinátáit a megadott feltételek szerint: falu népessége, vagy szövetségesek kizárása, stb.
  5. Egyéb feladatok: automatikusan feljeszthetjük a katonák fegyverzetét és páncélzatát, illetve automatizálhatjuk az ünnepségek tartását is.
  6. Várakozás: lehet bizonsági kijelentkezést beállítani, akkor minden leáll mondjuk 3 óra időtartamra. Mintha aludnánk. Megoldható a sereg automatikus kimenekítése is, illetve hangjelzés állítható be, ha támadnak bennünket.
  7. Jelentések, napló: tárolhatjuk a jelentéseket, és szűrővel kereshetünk bennük. Az események naplózásra kerülnek.
  8. Útmutató: a bot működésének ismertetése, ez a help.

 Fontos tudnivalók

  • A bot csak bekapcsolt számítógép esetén működik, a mi egérkattintásainkat helyettesíti, mintha online lennénk.
  • Ha mi akarunk valamilyen műveletet végrehajtani, addig a botot ajánlott leállítani, mert főleg több falus accokban folyamatosan nézi a falukat, így átugorhat egy másik falura műveletünk közben.
  • A bot használata nem szabályos, csalásnak számít. De olyan jól van a program megírva, hogy használata gyakorlatilag bizonyíthatatlan.
  • Ha másik gépről bejelentkezünk, akkor a bot továbbra is működik, és ugrálhat a faluk között. Messziről csak így lehet leállítani: megváltoztatjuk a jelszót. Ekkor kidob minket minden gépről a travian, ahol be voltunk jelentkezve. Így a bot sem tud tovább működni, csak ha újra belépünk és elindítjuk megint. Megoldás lehet az is, ha a távoli gépen kijelentkezünk és újra belépünk, ekkor rövid ideig végezhetünk műveleteket.

Mindenkinek jó botolást kívánok, az egyes funkciók beállításait külön cikkekben ismertetem.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://travianbot.blog.hu/api/trackback/id/tr971735984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MesterAttila 2013.02.01. 19:04:56

Honnan tudom letölteni?
süti beállítások módosítása